Bucătării din lemn > Bucătării din lemn

Bucătării din lemn

Bucătăria este o jucărie minuantă atât pentru băieți cât și pentru fete. Datorită bucătăriilor, copiii învață să imite lumea adulților, își dezvoltă imaginația și se distreză la maxim. Pe site-ul nostru veți găsi bucătării frumoase din lemn cu un design unic de la producătorul franțuzesc de jucării Janod.

Bucătăriile din lemn sunt potrivite pentru copii de la vârsta de trei ani. Datorită calității extraordinare a materialelor, manoperei și a designului, bucătăria din lemn va dura mult timp. Este chiar posibil ca și nepoții se vor juca cu ea. Lemnul este un material natural și durabil care a fost întotdeauna și va fi la modă. În plus, datorită designului frumos, bucătăria din lemn se potrivește în  fiecare cameră a copilului.

Bucătărie janod j06573
Bucătăriile Janod au un design unic franțuzesc.

Bucătăriile sunt nu numai preferatele micilor gospodine, dar și a băieților. Se joacă de-a adulții, inventează și creează. În plus, bucătăriile arată foarte realistic. Acestea includ și electrocasnice, recipiente și vase de bucătărie. Unele bucătării au, de asemenea, caracteristici electronice, luminează sau redau sunete.

Vă pasă de siguranță și de mediul înconjurător? Bucătăriile din lemn din atelierul Janod sunt realizate din lemn din păduri gestionate în mod responsabil și poartă certificatul FSC. În plus, jucăria este sigură, realizată din materiale naturale și vopsită cu culori nedăunătoare sănătății.

Navigace