Bucătării din lemn > Noutăți > Bine ați venit în lumea bucătăriilor din lemn Janod

Bine ați venit în lumea bucătăriilor din lemn Janod

Jucăriile din lemn se bucură de popularitatea lor de mai mulți ani de zile. Sunt de lungă durată, au un design atemporal, sunt sănătoase și nu dăunează mediului înconjurător. Producătorii de astăzi produc cele mai moderne jucării. Printre cele mai populare jucării din lemn se numără bucătăriile din lemn. 

De ce sunt bucătăriile niște bucătării excelente pentru copii?

Bucătăriile din lemn încurajează imaginația copiilor, iar astfel, cei mici se apropie de lumea adulților și învață mai mult despre gătit. Bucătătiile sunt potrivite atât pentru fete cât și pentru băieți. Mai știți dacă băiatul dvs. nu va deveni un bucătar șef renumit precum Michellin? Bucătăriile din lemn pentru copii sunt foarte plăcute la atingere, iar joaca cu această bucătărie din lemn are un efect pozitiv asupra sensibilității tactile. Și ca un bonus, jocul cu bucătăria din lemn oferă o distracție pe cinste.

Janod bucătărie din lemn Happy day
Alegeți o bucătărie în culorile preferate ale copilului dvs.

În oferta noastră găsiți bucătării din lemn de cea mai bună calitate cu diferite accesorii. Micei dvs. bucătărese sau micului bucătar, nu îi pot lipsi vasele de bucătărie, oalele sau alte accesorii de bucătărie. O bucătărie, un pic de imaginație și cea mai bună mâncare din lume va fi servită de copilașul dvs.

Accesoriile bucătăriei Janod Macaron
Bucătăriile conțin și diferite accesorii de bucătărie.

Puteți să vă alegeți din bucătăriile clasice sau electronice, care luminează sau emit sunete la gătit. Bucătăriile au culori duferite și design un design foarte interesant. Pur și simplu alegeți una care îi place copilului dvs. și care se potrivește perfect cu camera acestuia.

De ce sunt bucătăriile Janod atât de speciale?

Janod este un producător franțuzesc renumit de jucării. Acesta respectă cele mai stricte criterii de siguranță și calitate ale Uniunii Europene. Lemnul folosit la fabricarea jucăriilor și a bucătăriilor, provine din pădurile gestionate în mod corespunzător și este titularul certificatului FSC. În spatele bucătăriilor Janod stau cei mai buni designeri francezi. Ei bine, lemnul și culorile sunt absolut sigure. Dacă sunteți în căutarea unor jucării sigure pentru copilul dvs., cu un impact minim asupra mediului înconjurător, vă aflați la adresa corectă.

Navigace